ТВ сервиз Стара Загора

ТВ сервиз Стара Загора

Ние предлагаме ремонт на телевизори в Стара Загора и Старозагорски регион Раднево, Гълъбово, Нова Загора, Чирпан, Казанлък… и другите населени места.

Могат ли съвременните телевизори да се ремонтират?

Да в повечето случаи съвременните телевизори подлежат на ремонт. Проблеми от рода:
Телевизора ми не се включва!
Телевизора ми имам звук но нямам картина!
Телевизора ми има картина но няма звук!
По телевизора ми нищо не свети!
Тези ремонти са възможни.

Колко струва ремонта на телевизор?

Ще се опитам на обобщя нашето виждане по въпроса:
За телевизори над 7 години ремонт над 50 лв. за нас е не оправдан. Стрeмежа ни е да предложим ремонт под тази сума или да откажем ремонт защото риска след едни скъп ремонт да се появи друг дефект е съществен.
За телевизори след гаранция 2-5 година цената на ремонта може да варира от 20 до 50 % от стойността на новия, но тогава задължително получавате 12 месеца гаранция.

Например: Купили сте си телевизор за 300 лв след 2 години той дефектира стойността на ремонта може да достигне до 100 – 150 лв. но след такъв ремонт ние задължително даваме 12 месеца гаранция .

Струва ли си да ремонтирам телевизор?

Ние се стремим да предлагаме само ремонти които са икономически изгодни. Всеизвестен факт е че качеството на съвременната електроника не е голямо, често дори умишлено се произвеждат уреди които дефектират малко след като им изтече гаранцията. В съвременните телевизори това най-често е свързано с подсвета именно затова подмяната на задния подсвет за нас в повечето случаи е рентабилно да се прави.

Каква гаранция ще получа след ремонта?

В нашия сервиз след оглед и тест предварително обявяваме стойност на ремонта и гаранция която даваме след ремонта, варира от 1 месец до 12 месеца.

Кои ремонти на телевизори не стават?
Няма как да се ремонтира счупен екран на телевизор!